SİNOP / GERZE - Atatürk İlkokulu

RESİM YARIŞMASI SONUCU

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlamaları kapsamında Gerze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce ilçemiz ilkokulları arasında düzenlenen "Benim Öğretmenim" konulu resim yarışmasında;

1.-2. Sınıflar arasında, okulumuz 2/D sınıfı öğrencisi Defne ŞAHİN, İlçe 1.'si olmuştur.

3.-4. Sınıflar arasında, okulumuz 4/A sınıfı öğrencisi Elanur YILMAZ, İlçe 2.'si olmuştur. İlçemiz Sedat IŞIDI Sanat ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen program sonunda öğrencilerimize hediyeleri verildi. Cuma günü okul çıkışında yapılan tören sonunda ise okul müdürümüz Recep Barış VAROĞLU tarafından öğrencilerimize hediye çeki verildi.

Atatürk İlkokulu olarak, öğrencilerimizi, ailelerini ve sınıf öğretmenleri Özlem ÇITAK SAĞIR ile Meliha KABAŞ'ı tebrik ederiz.

Yayın: 24.11.2023 - Güncelleme: 27.11.2023 15:16 - Görüntülenme: 126